«Πουλάει στα 25 εκατ. ευρώ τον Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός, εγκαταλείπει η Σπόρτινγκ»

Έτοιμη να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Φώτη Ιωαννίδη είναι η Σπόρτινγκ, σύμφωνα με τη Record, εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων του Παναθηναϊκού για την πώληση του αρχηγού του.

Παναθηναϊκός: Σκάει πρόταση 20.000.000 ευρώ για Ιωαννίδη

Ο Έλληνας φορ εξακολουθεί να είναι περιζήτητος αφού τόσο η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, όσο και η Ίπσουιτς και η Μπολόνια μεταδίδεται πως τον «πολιορκούν».

Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ πάντως, είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα και να αποσυρθεί από την υπόθεση.

Σύμφωνα με τη Record, ο Παναθηναϊκός αξιώνει τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Ιωαννίδη (το συνολικό πακέτο ενδέχεται να φτάσει τα 30 εκατομμύρια), με τα Λιοντάρια να μην επιθυμούν να ανεβάσουν τόσο την προσφορά τους, μετά την αρχική τους πρόταση που έφτασε τα 17 εκατομμύρια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr