Παναθηναϊκός: Τα δύο σενάρια ενδεκάδας για ΑΕΚ
Ο Ράφα Μπενίτεθ καλείται να διαχειριστεί την απουσία του Ίνγκασον, με δύο διαφορετικά σενάρια ενδεκάδας για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού.
Η απουσία του Ίνγκασον λόγω βαριού διαστρέμματος δημιουργεί νέα δεδομένα στα πλάνα του Ράφα Μπενίτεθ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, έχοντας περιορισμένες επιλογές στα μετόπισθεν, δοκίμασε σχήμα με τετράδα στην άμυνα και δεν αποκλείεται να το χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με την Ένωση.
Σε αυτό το σενάριο, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λαφόν, με τους Καλάμπρια, Πάλμερ-Μπράουν, Τουμπά και Κυριακόπουλο στην αμυντική γραμμή. Στη μεσαία γραμμή προορίζονται οι Σιώπης, Κοντούρης και Τσέριν, ενώ μπροστά τους θα κινηθούν ο Ταμπόρδα και ο Αντίνο, με τον Ανδρέα Τεττέη στην επίθεση.
Υπάρχει, ωστόσο, και η επιλογή της τριάδας στην άμυνα, εφόσον ο Μπενίτεθ αποφασίσει να διατηρήσει αυτό το πλάνο. Σε αυτή την περίπτωση, ο Καλάμπρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τρίτος στόπερ μαζί με Τουμπά και Πάλμερ-Μπράουν.
Το εναλλακτικό ενδεχόμενο είναι να παίξει ο Κώτσιρας ως τρίτος κεντρικός αμυντικός και ο Καλάμπρια να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά ως full back.
Με τριάδα, η πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους Λαφόν, Πάλμερ-Μπράουν, Καλάμπρια, Τουμπά, Κώτσιρα, Κυριακόπουλο, Σιώπη, Κοντούρη, Ταμπόρδα, Αντίνο και Ανδρέα Τεττέη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Τι ισχύει με την ποινή ενόψει Game 5 και Final Four
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Βαλένθια 86-89
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη νέα ήττα από τη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Πότε θα γίνει το Game 5 απέναντι στη Βαλένθια
- Μπόγρης: «Η νίκη είναι τριπλή για τον Παναθηναϊκό» (vid)