Ανησυχία για το ΟΑΚΑ: Προβληματισμοί για τη στατικότητα του Σταδίου στη συναυλία των Coldplay (vids)

Νέοι προβληματισμοί έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τη στατικότητα του ΟΑΚΑ, λόγω βίντεο που διέρρευσε από την συναυλία των Coldplay.

Ανησυχία για το ΟΑΚΑ: Προβληματισμοί για τη στατικότητα του Σταδίου στη συναυλία των Coldplay (vids)

Το ΟΑΚΑ παρέμεινε κλειστό για πολλούς μήνες, εξαιτίας του προβλήματος της στατικότητας που υπήρχε με το στέγαστρο του γηπέδου, αναγκάζοντας έτσι τον Παναθηναϊκό να παίξει στη Λεωφόρο τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ματς της περυσινής χρονιάς.

Τα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την σαββατιάτικη sold out συναυλία δείχνουν ξεκάθαρα πως το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται και δεν έχει λυθεί, με αποτέλεσμα να προβληματίζει άπαντες για την καταλληλότητά του.

Το πρόβλημα στατικότητας του Σταδίου είχε τονιστεί για πρώτη φορά, το Φθινόπωρο του 2018, όταν η ΑΕΚ έπαιζε με την Μπάγερν Μονάχου για τους ομίλους του Champions League.

Τότε μάλιστα, σύμφωνα με την ΓΓΑ δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας για την ταλάντωση και την καταλληλλότητα ή μη του Σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

@nasos.co We survived @coldplay . Don’t worry it is safe! #coldplay #athens #coldplayathens #oaka #fy #fyp #fypage #foryou ♬ original sound – Nasos Koskinas


tanea.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News