Παναθηναϊκός: Δίνουν μισό εκατ. ευρώ για Κλεϊνχέισλερ
Η σεζόν ολοκληρώθηκε για όλες τις ομάδες και στο Τριφύλλι κοιτούν να «ξεφορτωθούν» μερικούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται «εκτός κάδρου» για να ελαφρύνουν το αγωνιστικό μπάτζετ ενόψει της νέας χρονιάς.
Ένας από αυτούς είναι ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος τον Ιανουάριο δόθηκε ως δανεικός στην Χάιντουκ Σπλιτ για να πάρει χρόνο συμμετοχής αφού στο ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν χωρούσε.
Μετά από 14 εμφανίσεις, 1 γκολ, 1 ασίστ, 4 κίτρινες κάρτες σε 622 λεπτά συμμετοχής στην Κροατία, ο σύλλογος έχει αποφασίσει να κρατήσει τον Ούγγρο και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του.
Όπως αναφέρεται, οι Κροάτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή από το Τριφύλλι.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση, με τον 30χρονο εξτρέμ να βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι μακριά από την Ελλάδα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός 85-92
- ΟΡΓΙΑ Όσμαν! Οι πόντοι των παικτών μετά το Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός 85-92
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός 85-92
- ESPN Brasil: «Τόσα χρήματα θέλει ο Παναθηναϊκός για τον Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Και τώρα Ολυμπιακός - Η ώρα και η έδρα του ντέρμπι