Βραζιλιάνικη «βόμβα»: Η πρόεδρος της Παλμέιρας ταξίδεψε για Αράο και ετοιμάζει πρόταση!

Βραζιλιάνικη «βόμβα»: Η πρόεδρος της Παλμέιρας ταξίδεψε για Αράο και ετοιμάζει πρόταση!

Κουφό σενάριο από την Βραζιλία θέλει την πρόεδρο της Παλμέιρας να επισκέπτεται τον Ουίλιαν Αράο με… μεταγραφικό ενδιαφέρον στην πόλη Παές Λαντίμ.

Ενδιαφέρον από την πατρίδα του προσελκύσει ο Γουίλιαν Αράο. Διόλου παράξενο, αφού ο αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού ήταν από τα κορυφαία «εξάρια» της χώρας, στην περίοδο που μεσουρανούσει με τη Φλαμένγκο. Οπότε, το όνομα και η φήμη του Αράο συντηρούνται αναλλοίωτα στη Βραζιλία.

Η ιστοσελίδα «Portal da Torcida» αναφέρει πως η Παλμέιρας είναι αυτή που ασχολείται με θέρμη με τον 32χρονο άσο. Ειδικά η γυναίκα πρόεδρος της, η Λέιλα Περέιρα, η οποία δηλώνει θαυμαστής των ικανοτήτων του Αράο.

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η Περέιρα έχει ταξιδέψει στη βραζιλιάνικη πόλη Παές Λαντίμ, για να συζητήσει απ’ ευθείας με τον Αράο. Ο οποίος φέρεται να απολαμβάνει εκεί τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, πριν επιστρέψει στην Αθήνα για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Εξυπακούεται πως αν ισχύει η πληροφορία, πρόκειται για παράνομη ενέργεια από την Βραζιλιάνα παράγοντα.

Ο Αράο έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για άλλον ένα χρόνο, μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Οποιαδήποτε ομάδα τον θέλει, πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News