Ραπτόπουλος: «Τελείωσε το έπος του Γουέμπλεϊ - Δεν έκλεψε το ματς ο Ολυμπιακός» (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολίασε τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Ραπτόπουλος: «Τελείωσε το έπος του Γουέμπλεϊ - Δεν έκλεψε το ματς ο Ολυμπιακός» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν θα ήθελα να είμαι ΑΕΚτζής, 3η κηδεία σε 20 μέρες. Δεν θα ήθελα να είμαι Παναθηναϊκός. «Τελείωσε» το έπος του Γουέμπλεϊ σήμερα. Θα μου πεις 3η διοργάνωση; Δεν έχει σημασία. Είμαι η πρώτη ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό. Δεν θα ήθελα να είμαι ΠΑΟΚτζής. Σήμερα πανηγυρίζουν μόνο οι Αρειανοί για την άλλη χρονιά, μαζί με τους Παναθηναϊκούς.

Σήμερα ήταν η ταφή για την ΑΕΚ. Χάνεις πρωτάθλημα και μέσα στο σπίτι του ο Ολυμπιακός κερδίζεις το ευρωπαϊκό. Είναι μεγάλο πλήγμα μέσα στην Αγια-Σοφιά.

Αγωνιστικά. Ο αργός Ιμπόρα προτιμήθηκε για την εμπειρία του. Μαζί με τον Χέσε ήταν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μπήκε δυνατά στα πρώτα 15′ και τρώει 3-4 επιθέσεις από τα πλάγια. Την πήρε χαμπάρι ο Ολυμπιακός τη Φιορεντίνα, πήγε την άμυνα 15 μέτρα πίσω. Ήταν η πρώτη σοφή κίνηση του Μεντιλίμπαρ. 

Η Φιορεντίνα δεν έπιασε υψηλό ρυθμό πέρα από τα πρώτα 12′ λεπτά και στο ξεκίνημα της παράτασης. Εκεί φάνηκε η αυτοσυντήρηση του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ από τον χειρότερο ποδοσφαιριστή του γηπέδου. Άθλια υποδοχή της μπάλας από τον Ελ Κααμπί, τελειώματα τίποτα. Ο κακός Ελ Κααμπί πρόλαβε τον στόπερ και τρέλανε όλο τον Πειραιά. 

Πήγε πολύ καλά ο Ρέτσος με τον Κάρμο και στους δύο φορ της Φιορεντίνα. Και στον Εντζολά που όταν τον είδαμε, είπαμε ”αμάν”, προβλήματα! Ο δε Χέσε όπου πήγαινε η μπάλα, ”έκοβε”. Ο Τσικίνιο πολύ καλός, κουράστηκε. Μεσοαμυντικά ακόμα και ο Φορτούνης ήταν καλός, αλλά ήταν βαριά η ομάδα σήμερα. 

Στο τελευταίο 10λεπτο ο Μεντιλίμπαρ δεν φρέσκαρε την ομάδα του. Ο Μποναβεντούρα, κορυφαίος παίκτης είπε ο Θαναηλάκης, τρίχες. Η μπάλα δεν πήγε στον Γκονθάλεθ. Ο Ποντένσε με την κάρτα ήταν σε κίνδυνο. Ο διαιτητής ήταν το αντίθετο με την Φραπάρ. Άφησε το παιχνίδι σε κάτι φάσεις με τις τάπες. 

Ο Ολυμπιακός δεν έκλεψε κανένα ματς στην Ευρώπη. Με τη Φερεντσβάρος, με την Άστον Βίλα, με τη Φιορεντίνα. Πέταξε τον κομπλεξισμό του κλεφτοκοτά του Έλληνα, του 2004. Αυτή είναι η επιτυχία του Ολυμπιακού περισσότερο και από το τρόπαιο. Πετάει μια νοοτροπία 400 ετών σκλαβιάς.

Μετά τον Κόκκαλη που έγινε το πιο μισητό σωματείο, ο Ολυμπιακός γίνεται πιο ελκυστικός, παίρνει διαιτησίες που δεν του αρμόζουν. Κανείς δεν θέλει να θυμάται τον τοξικό Ολυμπιακό του Κόκκαλη με το αληταριό με τους διαιτητές. Μαύρο το ποτήρι. Μπράβο Μαρινάκη που χάνεις και τα κιλά!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr