Διπλό πλήγμα για τη Φερεντσβάρος πριν τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός βρίσκει απέναντί του μια Φερεντσβάρος με ανακατατάξεις, καθώς μετά τον Βάργκα κινδυνεύει να χαθεί και ο Άλεξ Τοθ.
Με σημαντικές απουσίες και ανοιχτά μέτωπα στη μεσαία γραμμή αναμένεται να παρουσιαστεί η Φερεντσβάρος απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι της 22ης Ιανουαρίου 2026 (22:00) για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Το πρώτο πλήγμα έχει ήδη επιβεβαιωθεί, καθώς ο βασικός της φορ, Μπαρνάμπας Βάργκα, δεν βρίσκεται πλέον στο ρόστερ, αφού συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΚ.
Σαν να μην έφτανε αυτό, από την Ουγγαρία προκύπτει ότι κοντά στην έξοδο βρίσκεται και ο Άλεξ Τοθ, ένας παίκτης που θεωρείται κομβικός για τον άξονα της ομάδας. Η Μπόρνμουθ εμφανίζεται να έχει προχωρήσει αποφασιστικά για την απόκτησή του.
Το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης τοποθετείται σε επίπεδα περίπου 12 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να μπαίνουν στο πακέτο τα μπόνους, με τον 20χρονο χαφ να ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην Premier League.
Ο Τοθ έχει ενεργό ρόλο στη φετινή εικόνα της Φερεντσβάρος, με 21 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ, στοιχεία που δείχνουν πόσο «βαριά» θα είναι μια πιθανή απουσία του απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Παναθηναϊκός, βαθμολογία: Τι χρειάζεται πλέον για να αποφύγει τις μεγάλες περιπέτειες
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Η ώρα και η μέρα
- Παπαθεοδώρου για Παναθηναϊκό: «Η πιο βαριά ήττα - Ο λόγος που δε νίκησε»
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Χάποελ-Παναθηναϊκός 92-88