Παναθηναϊκός: 4+1 προς αποχώρηση - Τα ονόματα
Ο Παναθηναϊκός εξετάζει νέα «κοψίματα» στο ρόστερ έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, με τέσσερις άμεσες και μία υπό προϋπόθεση.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κλείσει ακόμη το κεφάλαιο των αλλαγών στο ρόστερ μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.
Μετά τις κινήσεις που έγιναν με τον δρόμο του Μαξ και του Ντραγκόφσκι, υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις που μπορούν να πάρουν σειρά.
Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τέσσερις παίκτες: ο Βιλένα, ο Μαντσίνι, ο Νίκας και ο Φικάι. Πρόκειται για περιπτώσεις που, όπως δείχνει η εικόνα αυτή τη στιγμή, μπορούν να εξελιχθούν μέσα στο άμεσο διάστημα, όσο παραμένει ανοιχτή η αγορά.
Παράλληλα, υπάρχει και ένα δεύτερο σενάριο που αφορά τον Μλαντένοβιτς. Η συγκεκριμένη υπόθεση τοποθετείται πιο πίσω χρονικά και συνδέεται με το επόμενο βήμα ενίσχυσης, όταν αποκτηθεί ο νέος αριστερός μπακ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το νέο banner στο ΟΑΚΑ αντί του Μποντιρόγκα (pic)
- Παναθηναϊκός: Η απίθανη ατάκα του Μπενίτεθ σε δημοσιογράφο πριν τη Μπέτις
- Παναθηναϊκός: Οριστική απόφαση για Λεσόρ ενόψει Ζαλγκίρις
- Αποκάλυψη Αταμάν για Γιαννακόπουλο: «Μίλησε με παίκτες...»
- Δηλώσεις Αταμάν για Λεσόρ, Γιαννακόπουλο και Final Four: «Κάποιες ομάδες χαίρονται να μας κερδίζουν στη regular season»