Η απάντηση Μητσοτάκη σε ερώτηση για το αν είναι... Παναθηναϊκός! (video)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε πείραγμα, απάντησε με χιούμορ και μίλησε για το Final Four και τις δύο ελληνικές ομάδες.
Ένα χαλαρό, αθλητικό στιγμιότυπο έβγαλε η πρωινή παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, το Σάββατο, όταν η κουβέντα πήγε για… οπαδικές προτιμήσεις.
Ο Νίκος Μάνεσης τον πείραξε αστειευόμενος ότι είναι φίλος του Παναθηναϊκού, παρότι είναι γνωστό ότι υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Η απάντηση του πρωθυπουργού ήρθε άμεσα, με χαμόγελο: «Μην με τρομάζετε».
Ακολούθως, όταν του ζητήθηκε πρόβλεψη για το Final Four της Euroleague, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε στο οργανωτικό σκέλος, λέγοντας πως η χώρα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να διοργανωθεί το Final Four στην Αθήνα.
Παράλληλα, εξέφρασε την ευχή να συμμετάσχουν στη διοργάνωση δύο ελληνικές ομάδες, δίνοντας έτσι το στίγμα της επιθυμίας του για «διπλή» ελληνική παρουσία στο κορυφαίο ραντεβού της Euroleague.
Δείτε το βίντεο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πρόκριση και τώρα... μεταγραφές - Διπλή ανακοίνωση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Η ιεραρχία για την αρχική 5άδα - Πώς διαμορφώνονται οι ρόλοι
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση με ΤΣΣΚΑ 1948
- Παναθηναϊκός: Η εναλλακτική λύση αν «ναυαγούσε» του Φρανσίσκο
- Η ελληνική λέξη του Φαν Ντρόγκελεν για το ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό