Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με το ΟΑΚΑ, ποια παιχνίδι θα παίζει εκεί το Τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με το ΟΑΚΑ, ποια παιχνίδι θα παίζει εκεί το Τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να εγκατασταθεί ξανά στο ΟΑΚΑ, ώστε να δίνει τα παιχνίδια του σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Αφαιρέθηκε από το ΟΑΚΑ το στέγαστρο που παρουσίαζε θέμα στατικότητας και έτσι το θρυλικό στάδιο, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει ξανά αγώνες ποδοσφαίρου. Αυτό μάλλον θα εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός, που σύμφωνα με πηγές θα αγωνίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο την επόμενη σεζόν.

Την προηγούμενη σεζόν είχε δώσει 2 ευρωπαϊκούς αγώνες εκεί, με την Μπράγκα στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και κόντρα στην Βιγιαρεάλ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Πλέο υπάρχει σκέψη, την επόμενη σεζόν το Τριφύλλι να αλλάξει έδρα για όλς τις διοργανώσεις. Δηλαδή, να μην δίνει μόνο τους αγώνες στην Ευρώπη στο στάδιο αυτό, αλλά και όλα τα εγχώρια παιχνίδια.

Απ΄ότι φαίνεται το ΟΑΚΑ θα χρησιμοποιηθεί πάλι προσωρινά, ,μέχρι να χτιστεί η νέα μόνιμη έδρα στον Βοτανικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News