Παναθηναϊκός: Μετά τον Αντίνο «δένει» και χαφ με μεγάλο κόστος
Ο Παναθηναϊκός μετά τον Σαντίνο Αντίνο ετοιμάζει ακόμη μία ακριβή κίνηση στον άξονα.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση έντονης κινητικότητας στο μεταγραφικό παζάρι, με το όνομα του Σαντίνο Αντίνο να παρουσιάζεται ως η πιο ακριβή προσθήκη των «πράσινων». Τουλάχιστον αυτό είναι το πλαίσιο που δίνει δημοσίευμα του newsbeast.gr, το οποίο συνδέει την υπόθεση με ένα ευρύτερο πλάνο ενίσχυσης.
Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος ότι το «ταβάνι» δεν σταματά στην συγκεκριμένη μεταγραφή. Η εκτίμηση είναι πως η επόμενη κίνηση που θα απαιτήσει σημαντικό ποσό θα αφορά χαφ, θέση που φέρεται να έχει μπει ψηλά στις ανάγκες του Ράφα Μπενίτεθ για να χτιστεί το ρόστερ όπως το θέλει.
Παράλληλα, το δημοσίευμα «δένει» τη γραμμή αυτή με τον Γιάννη Αλαφούζο και την οικονομική πολιτική της ΠΑΕ στο τρέχον παράθυρο. Η λογική που μεταφέρεται είναι ότι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου προχωρά σε κινήσεις με ισχυρή χρηματοδότηση, καθώς θεωρείται πως οι δεσμεύσεις προς τον Ισπανό προπονητή υλοποιούνται στην πράξη.
Τέλος, στο ίδιο κείμενο γίνεται αναφορά ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη δαπανήσει ποσό κοντά στα 13 εκατ. ευρώ για τις περιπτώσεις Σαντίνο Αντίνο, Ανδρέας Τεττέη, Παντελίδη και Κοντούρη, με το βασικό συμπέρασμα να είναι ότι έπεται συνέχεια και στον άξονα με νέο δυνατό «χτύπημα».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, ο νο1 στόχος - Τύπου Λάιλς ή Γιαμπουσέλε για το «5»
- Ασταμάτητος Κοτσόλης στον Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: Στην Ολλανδία ο Ντέσερς - Το πλάνο επιστροφής του
- «Για αυτή την ομάδα είναι φαβορί ο Αταμάν»
- Πανέτοιμος να παίξει ο Ράστοντερ - Πότε θα τον δούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού