Ασύλληπτη απόδοση του Παναθηναϊκού για να πάρει το πρωτάθλημα

Ασύλληπτη απόδοση του Παναθηναϊκού για να πάρει το πρωτάθλημα

Η νέα ήττα από τον Άρη στην Λεωφόρο, οδήγησε το Τριφύλλι στο να έχει μόνο… μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η μυθική ανατροπή του ΠΑΟΚ με 3-2 κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα, κράτησε την Ένωση στους 75 βαθμούς, με τους Θεσσαλονικείς να πλησιάζουν, πιάνοντας τον Παναθηναϊκό στους 71.

Ο Ολυμπιακός με το 4-1 κόντρα στην Λαμία έφτασε τους 70, με το διπλό του Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» να βάζει… ταφόπλακα στα όνειρα του Τριφυλλιού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φαβορί και πάλι για τον τίτλο είναι η ΑΕΚ, ενώ δεύτερος ακολουθεί ο ΠΑΟΚ σε μικρή απόσταση από τον τρίτο Ολυμπιακό. Όσο για τους «Πράσινους», προσφέρονται σε… τρελή απόδοση αφού πλέον χρειάζονται θαύμα και… συνδυασμό αποτελεσμάτων πέρα από το απόλυτο 2 στα 2.

Αναλυτικά οι αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρείες:

ΑΕΚ: 1.22/ 1.18/1.18

ΠΑΟΚ: 7.00/ 7.50/8.00

Ολυμπιακός: 8.00 /8.50/8.00

Παναθηναϊκός: 50.00 / 125.00/51.00

Μια δυσάρεστη κατάσταση για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, που έχασε μέσα από τα χέρια της το πρωτάθλημα και πλέον έχει μπλέξει για τα… καλά και στο θέμα Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News