Παναθηναϊκός: Βραβείο για Κυριακόπουλο – Ξεχώρισε το γκολ με Λεβαδειακό
Διάκριση για τον Έλληνα μπακ των «πρασίνων» για το Stoiximan Best Goal στο ματς κόντρα στους Βοιωτούς.
Ξεχωριστή στιγμή για τον Γιώργο Κυριακόπουλο στον Παναθηναϊκό, καθώς τιμήθηκε για ένα από τα πιο όμορφα γκολ της φετινής σεζόν.
Ο Έλληνας αριστερός μπακ παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Best Goal της 24ης αγωνιστικής, για το εντυπωσιακό τέρμα που σημείωσε απέναντι στον Λεβαδειακός.
Η προσπάθεια του Κυριακόπουλου είχε κερδίσει την προτίμηση του κοινού, το οποίο τον ανέδειξε νικητή στη σχετική ψηφοφορία.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΤο συγκεκριμένο γκολ δεν ξεχώρισε μόνο για την εκτέλεση, αλλά και για τη συνολική του σημασία στο παιχνίδι των «πρασίνων».
Ο διεθνής άσος επιβεβαιώνει με τέτοιες στιγμές πως μπορεί να προσφέρει λύσεις όχι μόνο αμυντικά, αλλά και στο επιθετικό κομμάτι, δίνοντας επιπλέον επιλογές στην ομάδα του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)