Κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό: Κλήση από τη ΔΕΑΒ για φερόμενη χρήση βίας

Ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία από τη Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας για φερόμενη χρήση βίας από 100 φιλάθλους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με 20 εξ αυτών να μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς έλεγχο στα εισιτήρια τους.

Έρχεται τιμωρία για τον Παναθηναϊκό!

Με σχετικό δελτίο Τύπου η ΔΕΑΒ έκανε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία για την Τετάρτη (10/4) για γεγονότα που συνέβησαν πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την Τετάρτη 10/04/2024 και ώρα 11:00, σχετικά με φερόμενη χρήση βίας από εκατό (100) περίπου φιλάθλων της, εκ των οποίων οι είκοσι (20) εισήλθαν μαζικά, χωρίς έλεγχο εισιτηρίων, στη θύρα 13 της αθλητικής εγκατάστασης «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ για τα playoffs του πρωταθλήματος της SUPERLEAGUE στις 3-4-2024.

Κατ’ εφαρμογή της διάταξης της παρ.9 του άρθρου 41Γ του ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του ν. 5085/2024″.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr