Παναθηναϊκός: Το «χρυσάφι» στην ανανέωση και η απόφαση του Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Στο πλευρό του Φώτη Ιωαννίδη η Φωτεινή Πετρογιάννη

Ο Φώτης Ιωαννίδης απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι με διαφορά ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα και πλέον ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει κίνηση ματ για να ”δέσει” τον παίκτη.

Καταρχήν να σημειώσουμε ότι ο Ιωαννίδης έχει ήδη συμβόλαιο μέχρι το 2027 το οποίο υπέγραψε τον περασμένο Μάϊο και έφτανε τις 500.000 ευρώ σε ετήσια βάση.

Όμως οι απολαβές του δεν συμπίπτουν πλέον με την αξία του και οι πράσινοι θέλουν να τον ανταμείψουν.

Έτσι, η απόφαση είναι να του προτείνουν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028 με ετήσιες απολαβές το 1,2 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του ο Ιωαννίδης απολαμβάνει να παίζει στον Παναθηναϊκό και θέλει να γίνει ο απόλυτος ηγέτης του δείχνοντας ξεκάθαρα πως θέλει να παραμείνει στον Σύλλογο.

Όσον αφορά πιθανή μεταγραφή, ο Έλληνας επιθετικός δεν καίγεται να παίξει στο εξωτερικό καθώς θεωρεί πως ακόμα έχει να πετύχει πράγματα με τον Παναθηναϊκό.

Όταν έρθει εκείνη η ώρα, αυτό θα γίνει σε απόλυτη συμφωνία και συνεννόηση με το κλαμπ και την ιδιοκτησία του.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Ιωαννίδης αποτελεί προσωπική επιλογή και μεγάλη αδυναμία του προέδρου, Ιωάννη Αλαφούζου ο οποίος πίστεψε σε αυτόν και τον έφερε στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News