Παναθηναϊκός: Οι 9 διεθνείς μαρτυρούν την αναβάθμιση του ρόστερ

Παναθηναϊκός: Πέτυχε ρεκόρ που είχε επί... Μπόλονι!

Ο Παναθηναϊκός την τωρινή διακοπή για τις εθνικές ομάδες έχει συνολικά εννέα διεθνείς μετά και την προσθήκη του Φίλιπ Μλαντένοβιτς στην εθνική Σερβίας.

Ο Παναθηναϊκός στην τωρινή διακοπή για τις εθνικές ομάδες έχει συνολικά εννέα διεθνείς παίκτες με τους Τάσο Μπακασέτα, Ζέκα Ροντρίγκες και Φώτη Ιωαννίδη να βρίσκονται στην εθνική Ελλάδος.

Μάλιστα ο Μπακασέτας είναι αρχηγός της «γαλανόλευκης» με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το status που έχει ο σύλλογος.

Από εκεί και πέρα στην εθνική Τουρκίας βρίσκεται ο Σαμέτ Ακαϊντίν, στην αντίστοιχη της Σερβίας ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ενώ στη Σλοβενία οι Άνταμ Τσέριν, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Αντράζ Σπόραρ.

Τέλος, για πρώτη φορά στην καριέρα του ως παίκτης του Τριφυλλιού κλήθηκε στην εθνική Ρωσίας κι ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος δεν είναι βασικός στους πράσινους, αλλά μιλάμε για έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα.

Ουσιαστικά η συγκεκριμένη συνθήκη δείχνει πόσο πολύ έχει αναβαθμιστεί ο σύλλογος ποιοτικά, καθώς αρκετοί παίκτες βρίσκονται στις εθνικές τους, όταν πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχε αυτή η προοπτική.

Μάλιστα οι παίκτες ανεβάζουν και τις ποδοσφαιρικές μετοχές τους όσο παίζουν με τις εθνικές της χώρας τους, ενώ πολύ πιθανό είναι ο αριθμός των διεθνών ν’ αυξηθεί, καθώς οι Φίλιπ Τζούρισιτς, Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι αλλά και οι Γιάννης Κώτσιρας με Γιώργο Βαγιαννίδη είναι πολύ πιθανό να κληθούν κι αυτοί ή ένας εξ’ αυτών στις εθνικές τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News