Τσόχος: «Το ΟΣΦΠ - ΠΑΟ ήταν περισσότερο ένα Survivor, πιο σταρ και από τον τραγουδιστή ο Κώτσιρας» (vid)
Ο Μιχάλης Τσόχος σχολίασε το αιώνιο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης».
Αναλυτικά όσα είπε στο gazzetta.gr:
«Τι να σας πω για το ποδόσφαιρο στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Ήταν περισσότερο ένα Survivor, όχι ένα ποδοσφαιρικό ματς.
Δεν μας τιμάει ως ποδόσφαιρο, ότι οι 4 από τις 5 ομάδες του πρωταθλήματος έπαιξαν μεταξύ τους και μέσα Γενάρη είχαμε εξάντληση από πολλούς ποδοσφαιριστές που έπαθαν κράμπες. Αυτό είναι ένα πρόβλημα.
Οι εμπνεύσεις του Φατίχ Τερίμ είναι λίρα εκατό, ο Κώτσιρας έγινε ο σταρ του Παναθηναϊκού, πιο σταρ και από τον τραγουδιστή.
Μπορώ να θυμηθώ τον Αποστολάκη, τον Μπασινά, τον Πατσατζόγλου, τον Μανιάτη. Τα χαρακτηριστικά είναι κοινά για αυτή τη θέση και ο Τερίμ τα είδε αυτά.
Η ζωή του Ολυμπιακού γίνεται δύσκολη γιατί μπαίνει στην κουβέντα αν η 4η θέση θα δώσει εισιτήριο…»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Superleague: Η βαθμολογία μετά το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0
- Πρόβλημα με Σλούκα στον Παναθηναϊκό - Εκτός με Ζάλγκιρις, «τρέχει» για Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Mε στεναχωρεί ότι δε σκοράραμε περισσότερα γκολ»
- ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Τα γκολ και τα highlights (vid)