Κοτζιάς: «Έλεγα ότι κατά 95% o Σορτς θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτά αλλάζουν»
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή EuroLeague Buzzer Beater, τα δεδομένα για το μέλλον του Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό δεν θεωρούνται πλέον κλειστά.
Το θέμα του Τι Τζέι Σορτς και της επόμενης μέρας του στον Παναθηναϊκό παραμένει στο προσκήνιο, με νέα τοποθέτηση να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη, παρά την αίσθηση που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα.
Ο Τόλης Κοτζιάς, μέσα από την εκπομπή EuroLeague Buzzer Beater, έδειξε πως η υπόθεση δεν μπορεί να θεωρείται τελειωμένη. Όπως εξήγησε, πριν από λίγο καιρό θεωρούσε σχεδόν βέβαιη την αποχώρηση του Αμερικανού γκαρντ από το «τριφύλλι», ωστόσο η πορεία της σεζόν και κυρίως το φινάλε της μπορούν να μεταβάλουν τα δεδομένα.
Χαρακτηριστικά είπε: «Ήμουνα 95%, έλεγα ότι ο Σορτς θα φύγει από τον Παναθηναϊκό. Αλλά επειδή το έχουμε δει πολλές φορές πώς θα είναι το κλείσιμο της σεζόν… αν ο Σορτς πάρει την EuroLeague, πώς θα τον διώξεις μετά; Δεν γίνεται».
Στο ίδιο πλαίσιο, έγινε αναφορά και στο συμβόλαιο του Σορτς, στοιχείο που παίζει τον δικό του ρόλο στις εξελίξεις. Ο Τόλης Κοτζιάς στάθηκε στο γεγονός ότι υπάρχει συμφωνία και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που κρατά ανοιχτή την υπόθεση και δεν επιτρέπει εύκολες προβλέψεις.
Η σχετική αποστροφή ήταν ξεκάθαρη: «Έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Δηλαδή, το θέμα με τον Σορτς δεν είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν τον θέλει, ο παίκτης δεν είναι ευχαριστημένος άμα δεν παίζει. Αυτά αλλάζουν πολλές φορές».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτσόλης, Κορόνα σε Μπενίτεθ: «Μη δίνεις σημασία στις φήμες...» - Όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Ο Μπενίτεθ απολύεται, ο Γιάγκουσιτς επιτέλους θα πάρει ευκαιρίες»
- «Βροχή» οι προτάσεις προπονητών στον Παναθηναϊκό - Οι δύσκολες περιπτώσεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται και ποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί
- Παναθηναϊκός: Το deadline για τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ