Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στόπερ, φορ, βαρβάτος χαφ...

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 3-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Μια ακόμη σκληρή ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο αυτή τη φορά.

Είδαμε σύνολο δίχως πνευματική διαύγεια, δίχως ψυχολογία, δίχως σεντερ μπακ, δίχως τερματοφύλακα.

Πρωτάθλημα το κλαμπ με την παρούσα εικόνα δεν βλέπει ούτε φέτος, αλλά το χειρότερο είναι ότι έχουμε συνηθίσει τον σύλλογο, κομπάρσο.

Κανονικά θα έπρεπε να γίνεται χαμός την στιγμή που ετοιμάζεσαι να αποχαιρετήσεις τον κορυφαίο πορτιέρο του πρωταθλήματος και παρόλα αυτά δεν τρέχει κάστανο!

Για τα αγωνιστικά χάλια ο προπονητής τα ακούει περισσότερο απ΄ όλους, αλλά ακόμα και ο Ιβάν να αποχωρήσει ποιος θα διαχειριστεί το ρόστερ που ο ίδιος έχει εγκρίνει κι έχει «δέσει» με πολυετή συμβόλαια στο κλαμπ;

Τίποτα δεν κρίνεται σήμερα που γράφουμε, όλα θα φανούν την άνοιξη στα απανωτά ντέρμπι, η μεγάλη εικόνα έχει μιλήσει προ πολλού, στο χέρι σου είναι να πάρεις στόπερ, βοηθό του Ιωαννίδη μπροστά και έναν βαρβάτο κεντρικό χαφ!

Μπορείς; Θέλεις;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News