Μπρινιόλι: Η πρόταση του Παναθηναϊκού και το 1 εκατ. ευρώ

Οργισμένα σχόλια στο προφίλ του Μπρινιόλι: «Δεν φοράς παντελόνια - Δώσε εξηγήσεις!»

Το στόρι γύρω από την υπόθεση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και το νέο του συμβόλαιο είναι μεγάλο και σίγουρα έχει πολύ ζουμί για τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ήρθε στον Παναθηναϊκός τον Αύγουστο του 2021 και μέχρι να κάνει το απόλυτο ξεπέταγμα έπαιζε στη θέση του ο Σωκράτης Διούδης που τότε βρισκόταν στους πράσινους.

Αρχικά το συμβόλαιο του Ιταλού πορτιέρε γι’ αυτά τα τρία χρόνια έφτανε το 1 εκατ. ευρώ, ενώ το ποσό που προβλέπεται να λάβει για τον τρίτο φετινό του χρόνου φτάνει στις 350 χιλ. ευρώ.

Σίγουρα τα συγκεκριμένα λεφτά και με βάση την προσφορά του Μπρινιόλι όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα είναι λίγα με αποτέλεσμα οι νέες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη να ξεκινούν από εντελώς άλλα νούμερα.

Η πράσινη διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει στον σε έναν υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του και με μπόνους επίτευξης στόχων που προσέγγιζαν το ποσό που είχε ζητήσει αρχικά ο Ιταλός, όμως οι 750 χιλ. ευρώ ετησίως δεν άφησαν ικανοποιημένο τον Ιταλό και την πλευρά του.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού και με δεδομένο ότι θα κάνει, λόγω ηλικίας, το τελευταίο μεγάλο του συμβόλαιο ζήτησε από τους πράσινους 1 εκατ. ευρώ ετησίως! Ένα ποσό, το οποίο οδήγησε σ’ ένα μικρό σοκ τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά από την άλλη είναι και δικαίωμα του καθενός ν’ αξιώνει όσο ο ίδιος πιστεύει τον εαυτό του.

Η κατάσταση ωστόσο έμενε ανοιχτή, συμφωνία δεν ερχόταν ώσπου κάποια στιγμή ο Ιταλός άλλαξε πρόσωπο και ξαφνικά έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο με αποτέλεσμα να κρεμάσει την ομάδα του και να γκρεμίσει ότι έχτισε με κόπο τόσο καιρό.

Είναι φανερό ότι και οι δύο πλευρές βρίσκονται σ’ ένα στάδιο στο οποίο καλούνται να ξεκαθαρίσουν την επόμενη μέρα. Αν θα συνεχίσουν μαζί ή θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους από τον Ιούνιο και μετά, διότι δε γίνεται να πορευθεί όλη την υπόλοιπη σεζόν ο Παναθηναϊκός έχοντας έναν τέτοιο Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια του.

Εν ολίγοις, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει μία άμεση απάντηση από τον έμπειρο πορτιέρο, αν αποδέχεται δηλαδή την όποια πρόταση του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός ή θα πορευτεί χωρίς αυτόν στη συνέχεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News