Παναθηναϊκός: Αμείλικτοι αριθμοί - Το δίδυμο στόπερ που δεν ταιριάζει

Παναθηναϊκός: Η άμυνα εκπέμπει SOS

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν έχει πληγωθεί πολύ από το ασταθές κέντρο της άμυνάς του με τους αριθμούς να μαρτυρούν τα πάντα.

Η φετινή χρονιά για τον Παναθηναϊκό προς το παρόν δεν κυλάει με τον ιδανικότερο τρόπο, καθώς τα κενά στην άμυνα είναι πολλά και βγαίνουν συνεχώς όλο και περισσότερο.

Οι πράσινοι έχουν πληγωθεί πολλές φορές από την κακή αμυντική τους λειτουργία, ενώ ταυτόχρονα η κρίση είναι ακόμη μεγαλύτερη, όταν και ο ίδιος τους ο τερματοφύλακας βρίσκεται σε… απόλυτη σύγχυση.

Στο ποδόσφαιρο οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις τη μαρτυρούν στον απόλυτο βαθμό και μία εξ’ αυτών είναι και η συγκεκριμένη.

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη σεζόν δέχθηκε σε όλη τη σεζόν 12 γκολ, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Μάλιστα δε δεχόταν στην πλειοψηφία των παιχνιδιών του και φάσεις, δείγμα του πόσο θετική ήταν η παρουσία των παικτών του στο ανασταλτικό κομμάτι.

Φέτος οι πράσινοι έχουν ήδη δεχθεί 12 γκολ (14 παιχνίδια) κι αυτό σίγουρα αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για όλους στην ομάδα και κυρίως για τον προπονητή.

Το αμυντικό δίδυμο Σένκεφελντ-Γεντβάι φαίνεται πως δεν ταιριάζει, καθώς πέρα από τα πολλά λάθη που γίνονται την ώρα του αγώνα, ο Ολλανδός από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Μάγκνουσον έχει πέσει πολύ, ενώ κι ο Κροάτης δε δείχνει να μπορεί να αποτελέσει μια ασφαλή λύση πίσω.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News