Παναθηναϊκός: Μοίρασε γκολ και θέαμα στον πρώτο γύρο

Παναθηναϊκός: Μοίρασε γκολ και θέαμα στον πρώτο γύρο

Ο Παναθηναϊκός στο τέλος του πρώτου γύρου είναι πρωταθλητής και μάλιστα έπαιξε συνολικά εξαιρετικό ποδόσφαιρο μοιράζοντας ταυτόχρονα και πλούσιο θέαμα.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον πρώτο γύρο με νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με συνολικό σκορ 4-0 προσφέροντας σ’ ένα ακόμη παιχνίδι σπουδαίο θέαμα και φτάνοντας παράλληλα και στην ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί.

Συνολικά οι πράσινοι σ’ αυτούς τους 13 πρώτους αγώνες ήταν μακράν η καλύτερη και πιο θεαματική ομάδα του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα απόλυτα δίκαια να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να μαζέψει 31 από τους συνολικά 39 βαθμούς σ’ αυτά τα 13 πρώτα παιχνίδια, ενώ έπειτα έχει κι άλλες πρωτιές στις στατιστικές κατηγορίες.



Πιο αναλυτικά διαθέτει την καλύτερη επίθεση (36 γκολ ενεργητικό) αλλά και την καλύτερη άμυνα (8 γκολ παθητικό) στο πρωτάθλημα δείχνοντας και στους αριθμούς πως, όντως είναι καλύτερος από τους αντιπάλους του.

Επιπλέον ο κόσμος της ομάδας έχει δει το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πετυχαίνει δύο 4αρες (Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ) και τρεις 5αρες (Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός), αλλά και μία 3αρα (Βόλο).

Ουσιαστικά οι πράσινοι σε έξι μόλις ματς έχουν καταφέρει να πετύχουν συνολικά 26 γκολ και να δεχθούν μόλις ένα!



Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου:

Παναθηναϊκός – Βόλος 3-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-5

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-2

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-4

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 5-0

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-3 (άνευ αγώνος)

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 5-0

Λαμία – Παναθηναϊκός 1-2

Κηφισιά – Παναθηναϊκός 0-1

Άρης – Παναθηναϊκός 2-0

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 4-0



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News