Παναθηναϊκός: Η... αποθέωση σε Αϊτόρ-Χουάνκαρ και το πάρτι στις εξέδρες (vid)

Παναθηναϊκός: Η... αποθέωση σε Αϊτόρ-Χουάνκαρ και το πάρτι στις εξέδρες (vid)

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον ΟΦΗ, τον οποίο και διέλυσε με 4-0 πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο, καθώς κατάφερε να επικρατήσει εύκολα και με συνολικό σκορ 4-0 απέναντι στον ΟΦΗ.

Οι πράσινοι έκαναν μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις στη Super League, ενώ στο χθεσινό ματς εκτός από το γιορτινό κλίμα που υπήρχε στις εξέδρες, παράλληλα αποθεώθηκαν και οι ΑϊτόρΧουάνκαρ.

Ο 27χρονος εξτρέμ έκανε μια σπουδαία εμφάνιση σκοράροντας μάλιστα, ενώ ο 33χρονος μπακ επέστρεψε στη δράση για το ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι αιωνίων και την περιπέτεια που πέρασε.

Δείτε το βίντεο από το PAO TV:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News