Conference League: Τι θέλει ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί

Europa League: Η βαθμολογία μετά το Βιγιαρεάλ-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός με την ήττα του στο «Θεράμικα» κόντρα στη Βιγιαρεάλ είναι δεδομένο ότι θα παλέψει για τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα του από τη Βιγιαρεάλ με 3-2 στο «Θεράμικα» απόλεσε οποιαδήποτε ελπίδα είχε προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκρισή του στα νοκ άουτ του Europa League.

Πλέον το ευρωπαϊκό όνειρο του Τριφυλλιού μπορεί να συνεχιστεί μονάχα από την επόμενη φάση του Conference League και μάλιστα οι πιθανότητες, για να το πετύχει αυτό δεν είναι λίγες.

Θυμίζουμε πως οι πράσινοι την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι Χάιφα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σ’ ένα παιχνίδι-τελικός που θα καθορίσει τη συνέχεια ή μη της ομάδας στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα αν ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Conference League, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, τότε θα πρέπεθ να νικήσει τους Ισραηλινούς.

Παρ’ όλα αυτά του κάνει και η ισοπαλία σε περίπτωση που η Βιγιαρεάλ στο χρωστούμενο παιχνίδι τους, επικρατήσει της Μακάμπι Χάιφα και οι βαθμοί της μείνουν ως έχουν αυτή τη στιγμή.

Δείτε τη βαθμολογία του έκτου ομίλου:

Conference League: Τι θέλει ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News