Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Φρόκου μετά από 2,5 μήνες!

Ο Λεάντρο Φρόκου επέστρεψε στις προπονήσεις της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού έπειτα από 2,5 μήνες λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.
Ο Λεάντρο Φρόκου έδωσε το παρών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού έπειτα από 2,5 μήνες, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στο παιχνίδι με την Τρένστιν για το UEFA Youth League.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Ο Παναθηναϊκός Β΄ μετά το ρεπό της Δευτέρας, προπονήθηκε την Τρίτη το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι της Κυριακής με τα Χανιά, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.
Την ίδια στιγμή για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες ο Λεάντρο Φρόκου συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος χωρίς κανένα πρόβλημα. Απόντες από την προπόνηση ήταν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες οι διεθνείς Λίλο, Καλοσκάμης, Μπιλάλ, Φικάι, Καρακασίδης και Κρυπαράκος.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β΄ αναμένεται να προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί».