Το προφίλ του στόπερ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Γιοβάνοβιτς φαινόταν κουρασμένος...

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βγει δεδομένα στην αγορά για κάποιον στόπερ τον ερχόμενο Ιανουάριο και ψάχνει στόπερ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα προσπαθήσει ν’ αποκτήσει έναν στόπερ τον ερχόμενο Ιανουάριο, καθώς δε γίνεται να πορευθεί με τις επιλογές που έχει διότι είναι λιγοστές λόγω των προβλημάτων που έχουν προκύψει.

Ο τραυματισμός του Χόρντουρ Μάγκνουσον που αναμένεται να χάσει όλη τη σεζόν ενεργοποίησε την άμεση μεταγραφή στόπερ, καθώς οι πράσινοι έχαναν πολλά από τα στοιχεία του Ισλανδού, ο οποίος αποτελούσε σημαντική μονάδα στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ιδανικά θα ήθελε έναν στόπερ, ο οποίος να είναι δανεικός, καθώς θα συνεχίσει να υπολογίζει στον Ισλανδό μετά την επιστροφή του, ωστόσο πέρα απ’ αυτόν υπάρχουν κι άλλοι αμυντικοί με συμβόλαια στο ρόστερ που υπολογίζονται.

Για παράδειγμα ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι χρόνια στο σύλλογο, έχει εξελιχθεί σε λίρα εκατό και δεδομένα αποτελεί βασική επιλογή στα στόπερ, όπως σημαντικός είναι και ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος αν και δανεικός έχει σηκώσει μεγάλο φορτίο με τον Παναθηναϊκο να έχει τη δυνατότητα το καλοκαίρι να τον αγοράσει.

Πάντως το σίγουρο είναι πως ο Σέρβος τεχνικός θα ψάξει έναν παίκτη, ο οποίος να έχει ποιότητα με την μπάλα στα πόδια και να μπορεί να κάνει παιχνίδι από πίσω, ενώ έπειτα τον θέλει και ιδιαίτερα επιθετικό όσον αφορά της μονομαχίες κι όχι παθητικό.

Με λίγα λόγια θέλει έναν στόπερ σαν τον Σένκεφελντ αμυντικά αλλά να ξέρει περισσότερη μπάλα και να μπορεί να κάνει παιχνίδι από πίσω.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News