Δύσκολα στην ενδεκάδα ο Χουάνκαρ, στόχος η αποστολή!

Υπήρχε περίπτωση ο Παναθηναϊκός να διακινδυνέψει το ευρωπαϊκό του μέλλον για να πάρει ματς... στα χαρτιά;

Ο Χουάνκαρ που έχει να αγωνιστεί από τις 5 Οκτωβρίου υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μπει στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη.

Ο Χουάνκαρ έχει να αγωνιστεί από το ισόπαλο παιχνίδι στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, το οποίο έλαβε χώρα στις 5 Οκτωβρίου, ενώ δεν έχει προπονηθεί από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά (22 Οκτωβρίου).

Ο Ισπανός μπακ τραυματίστηκε έπειτα από μια κροτίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο κι από τότε δεν έχει καταφέρει ούτε καν να τρέξει μόνος του, καθώς αισθάνεται ζαλάδες και μια γενικότερη αδιαθεσία.

Πλέον και με τη διακοπή για τις εθνικές να λειτουργεί θετικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ελπίζουν να δουν τον Χουάνκαρ να μπαίνει σε πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε να μπορέσουν να τον συμπεριλάβουν στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σίγουρα ο Ισπανός μπακ θα θελήσει χρόνο προσαρμογής, ώστε να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να μπει στις προπονήσεις, έπειτα στην αποστολή και μετά ως αλλαγή σε κάποιο παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News