Γιοβάνοβιτς: «Μην σας παρασύρουν τα παιχνίδια που κερδίσαμε με 4-0 ή 5-0» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Μην σας παρασύρουν τα παιχνίδια που κερδίσαμε με 4-0 ή 5-0» (vid)

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κηφισιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Κηφισιά. Ήταν πειθαρχημένη σε όλο το κομμάτι του παιχνιδιού. Ήμασταν υπομονετικοί. Περίμενε για τις φάσεις της η Κηφισιά, ο Λοντίγκιν έκανε μια πολύ σπουδαία απόκρουση.

Βρήκαμε λύσεις χωρίς να βιαζόμαστε. Είχαμε ένα στόχο πώς και με ποιον τρόπο θα δημιουργήσουμε φάσεις μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, αφού γυρίσαμε Παρασκευή βράδυ και μια μεγάλη απογοήτευση μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ρεν. Ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε και η ομάδα μου με άφησε ικανοποιημένο.

Μην σας παρασύρουν τα παιχνίδια που κερδίσαμε με 4-0 και 5-0. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία, όχι μόνο για εμάς. Ίσως με τα παιχνίδια που κερδίσαμε με μεγάλο σκορ, να δίνουμε μια εντύπωση ότι τα παιχνίδια με τις ”μικρομεσαίες” ομάδες ότι θα είναι εύκολα.

Στο πρωτάθλημα τα περισσότερα παιχνίδια γίνονται κατά αυτόν τον τρόπο… Υπάρχει και ο αντίπαλος στο γήπεδο, θέλει κι αυτός να πάρει αποτελέσματα. Έχω σεβασμό σε όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα σε εκείνες, όπως η Κηφισιά. Ήξερε τα όριά της και προσπάθησε να τα ξεπεράσει.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News