Νίκη για... Ευρώπη και το 2024 - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Πρώτα τελείωσε το παιχνίδι και μετά ήρθαν οι πίτσες!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ρεν στον κρίσιμο αγώνα του Europa League (26/10, 22:00).

Παναθηναϊκός-Ρεν για την 3η αγωνιστική του Europa League

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ρεν στον κρίσιμο αγώνα του Europa League (26/10, 22:00). Στη Λεωφόρο κανείς δεν θα γλιτώνει! Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη φυσική του έδρα και στην Ευρώπη και θέλει τη νίκη στην αναμέτρηση κόντρα στη γαλλική ομάδα, για να κάνει το καθοριστικό βήμα πρόκρισης στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν αφήσει στην άκρη την περιπέτεια στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ασχολούνται αποκλειστικά με το κρίσιμο παιχνίδια κόντρα στη Ρεν. Η Λεωφόρος θα… κοχλάζει και αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στο περασμένο ματς του «τριφυλλιού» στο «Απόστολος Νικολαϊδης»… βούλιαξε (1-0) μια άλλη γαλλική ομάδα, η Μαρσέιγ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport1HD

Γιοβάνοβιτς: «Δύσκολος αντίπαλος η Ρεν»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στην αυτοπεποίθηση που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός και όσα περιμένει να δει απέναντι στη Ρεν, τονίζοντας τη δίψα των οπαδών να στηρίξουν την ομάδα, όπως φάνηκε ως τώρα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το ντέρμπι και αν έχει επηρεαστεί η ομάδα: «Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως περιμέναμε, για να μπορώ να πω ότι είναι πλήρης η προετοιμασία. Έπρεπε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα και αυτές τις μέρες να ζούμε με τη σκέψη ότι έρχεται ένα σημαντικό παιχνίδι. Αυτές τις λίγες μέρες να μπορέσουμε από όλες τις απόψεις να προετοιμαστούμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε εντάξει και θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική της Ρεν: «Είναι μια ομάδα 122 χρόνια. Μια ομάδα που έχει τις καλύτερες ακαδημίες στη Γαλλία, ίσως στην Ευρώπη όσον αφορά τους νέους. Μπορεί να υπερηφανεύεται για τρομερή δουλειά όσον αφορά την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, για παίκτες που αφήνουν στίγμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Παραδοσιακά είναι αξιόλογη ομάδα, γεμάτη ενέργεια, με πλάνο που είναι ποδοσφαιρικά υγιές. Έχει τον σεβασμό μου γιατί πετυχαίνει πράγματα μέσα από τις βασικές Αρχές του ποδοσφαίρου.

Παράγει τους παίκτες της. Είχα στην καριέρα μου ποδοσφαιριστές της Ρεν, καταλαβαίνω τη νοοτροπία, τον επαγγελματισμό τους. Δεν πρέπει να βλέπουμε τις ομάδα βάσει των ονομάτων, αυτά μπορεί να αποκτηθούν με τα χρήματα. Η Ρεν είναι καθρέπτης υγιούς ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Πάντα είναι και παραμένει καλή και ενδιαφέρουσα ομάδα να παρακολουθείς και να αντιμετωπίζεις.

Από την αρχή των προκριματικών δείξαμε σε όλα τα ματς ότι θέλουμε να διεκδικήσουμε όλα τα ματς. Δεν μας έλειψε ποτέ αυτοπεποίθηση. Υπήρξαν παιχνίδι που δεν εξελίχθηκαν καλά, ειδικά στην Ευρώπη, αλλά δεν ήταν ποτέ θέμα αυτοπεποίθησης. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια παίζονται σε διαφορετικές ταχύτητες.

Ιδιαίτερα οι ομάδες από τη Γαλλία είναι ομάδες που το πρωτάθλημά τους είναι πιο απαιτητικό. Μόνο και μόνο από αυτό, κάθε παιχνίδι είναι μια υπέρβαση. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει και αύριο. Αν θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα θα πρέπει να υπερβάλλουμε τον εαυτό μας σαν ομάδα. Μπορούμε να το κάνουμε και έχουμε μεγάλη διάθεση να το κάνουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News