Παναθηναϊκός: Αποζημίωση για ΟΑΚΑ - «Θα πάρει και το τελευταίο ευρώ»

Έκλεισε το ΟΑΚΑ λόγω στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση λόγω του λουκέτου στο ΟΑΚΑ; Τι ανέφερε ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μίλησε στην ΕΡΤ για το μείζον ζήτημα που δημιουργήθηκε με το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

Αναφορικά για τον Παναθηναϊκό ανέφερε τα εξής:

«Αυτό το αντιμετωπίσαμε σε ένα ποσοστό 95%. Ανάμεσα σε όλες αυτές τις περιπτώσεις πολλών αθλημάτων, βρήκαμε λύση. Δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, θίγονται περισσότερο από τον καθένα, όπως και η ποδηλασία. Βρήκαμε τρόπο θα χρηματοδοτήσουμε με πόρους του υπουργείου να πάνε στο εξωτερικό οι Ολυμπιονίκες μας για να κάνουν την προπόνηση τους. Αυτοί που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες και θα προσπαθήσουν να προκριθούν.

Όσο αφορά στον Παναθηναϊκό. Έχω μιλήσει με την οικογένεια του Παναθηναϊκού, έχω δεσμευτεί ότι όποτε χρειαστεί θα είμαστε κοντά τους. Βεβαίως αν υπάρχουν θέματα αποζημίωσης στον Παναθηναϊκό, είμαστε ανοιχτοί… Εάν και εφόσον ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποζημιωθεί, θα πάρει και το τελευταίο του ευρώ.

Όσον αφορά την ΑΕΚ και εκεί υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα για το χάντμπολ. Είναι μία ευρωπαϊκή ομάδα με διακρίσεις, πρωταθλήτρια Ελλάδος. Έχω συζητήσει με δήμαρχο του λεκανοπεδίου και μετά τις δημοτικές εκλογές μου έχει πει ότι θα προσπαθήσει να πάρει την ΑΕΚ στο δήμο του και να γίνει εκεί η έδρα της ΑΕΚ για ένα διάστημα μέχρι να ξανανοίξει το στάδιο του ΟΑΚΑ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News