Ντέμης: "Λάθος που αντέδρασε, δεν έπρεπε να πέσει στην παγίδα ο Γιοβάνοβιτς"

Ντέμης: "Λάθος που αντέδρασε, δεν έπρεπε να πέσει στην παγίδα ο Γιοβάνοβιτς"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε ότι Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έπρεπε να απαντήσει σε όσα υποστήριξε ο Ραζβαν Λουτσέσκου.

To… τρίτο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και όσα ειπώθηκαν από τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του ματς σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports.

Ο παλαίμαχος άσος χαρακτήρισε ατυχείς τις δηλώσεις του Λουτσέσκου σχετικά με τη διαιτησία και τις καθυστερήσεις.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έπρεπε να απαντήσει.

Όπως είπε ο Λουτσέσκου θα πρέπει να προσέχει διότι απέναντί του είχε έναν προπονητή τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει τελέσει έργο.

Κλείνοντας υποστήριξε ότι ο Λουτσέσκου αδικεί το εαυτό του και δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση του ΠΑΟΚ βγαίνει να δώσει εξήγηση μετά από δηλώσεις του Λουτσέσκου.

“Η διαιτησία δεν έκρινε το ματς, για ποδοσφαιρικούς λόγους ήρθε ισοπαλία”, κατέληξε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News