ΠΑΕ ΑΕΚ για το ντέρμπι της Λεωφόρου: «Φροντίστε να μην εμφανιστούν προσβλητικά πανό»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Τι να συμφωνήσουμε; Να παίξουμε με πιο κοντά τέρματα; Να παίξουμε 5Χ5;»

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε τη θέση της λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό έπειτα από πληροφορίες ότι είναι πιθανό οπαδοί του «τριφυλλιού» να αναρτήσουν προσβλητικά πανό στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη.

Όπως ανέφερε το απόγευμα της Δευτέρας η ΑΕΚ, «η ΠΑΕ ενημερώνει πως τέθηκαν υπόψη της πληροφορίες που ευχόμαστε να μην ισχύουν, για πιθανή εμφάνιση πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί, προσβλητικων για την μνήμη του Μιχάλη, απόψε στην Λεωφόρο»

Με τη κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να ξεκαθαρίζει πως «απευθυνθήκαμε άμεσα στις αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θέσαμε υπόψη τις πληροφορίες, ενώ ενημερώσαμε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός» με την Ένωση να καταλήγει:

«Ζητήσαμε να ελεγχθεί αν ισχύουν οι πληροφορίες κι αν ισχύουν να διασφαλιστεί είτε πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο τα πανό, είτε αν έχουν περάσει ήδη να διασφαλιστεί πως θα απομακρυνθούν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News