«Εκτόξευση» Ιωαννίδη και «βουτιά» Αράο στο Transfermarkt - Όλες οι αλλαγές στα market values!

«Εκτόξευση» Ιωαννίδη και «βουτιά» Αράο στο Transfermarkt - Όλες οι αλλαγές στα market values!

Μετά το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ η πλατφόρμα του Transfermarkt προχώρησε σε αυξομειώσεις στη χρηματική αξία των παικτών του Παναθηναϊκού στην αγορά.

Από τις νεότερες ενημερώσεις της πασίγνωστης πλατφόρμας – που εκτιμά την πραγματική αξία μεταξύ άλλων, των ποδοσφαιριστών στην αγορά – προέκυψε δύο ευχάριστα και πέντε δυσάρεστα για τον Παναθηναϊκό.

Η πιο ευχάριστη είδηση είναι η «εκτόξευση» του Φώτη Ιωαννίδη μετά τα γκολ και τις ασίστ στην Ευρώπη σε αντιπάλους, όπως η Μαρσέιγ και η Βιγιαρεάλ. Ο Έλληνας επιθετικός είδε τις μετοχές του να αυξάνονται κατά 1 εκατ. ευρώ (από 2,5 εκατ. στα 3,5 εκατ. ευρώ).

Γενναία αύξηση «είδε» και ο Γιώργος Βαγιαννίδης μετά τις εμφανίσεις του απέναντι στη Μαρσέιγ και τη Μπράγκα. Συγκεκριμένα, η αξία του νεαρού μπακ μετατοπίστηκε από το 1,2 εκατ. ευρώ στο 1,8 εκατ. ευρώ.

Η… μεγάλη απογοήτευση στο συγκεκριμένο τομέα, ήταν ο Ουίλιαν Αράο, του οποίου η χρηματική αξία μειώθηκε σχεδόν κατά 50%. Φυσικά, το Transfermarkt δεν λαμβάνει υπόψιν τα πεπραγμένα του στον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται στην Ευρώπη ως αλλαγή, αλλά και την παρουσία του στη Φενερμπαχτσέ.

Κατά την εκτίμηση του Transfermarkt, η αξία του Βραζιλιάνου μέσου «έπεσε» από τα 6 εκατ. ευρώ στα 3,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μια σημαντική μείωση 2,5 εκατ. ευρώ στο πιο ακριβό συμβόλαιο του Παναθηναϊκού. Πάντως, εκείνος αγωνίστηκε με τη Βιγιαρεάλ και η απόδοσή του ήταν ικανοποιητική.

Πτώση μισού εκατομμυρίου ευρώ γνώρισε στις μετοχές του ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος διεθνής εξτρέμ «έπεσε» από τα 2,5 εκατ. ευρώ στα 2 εκατ. ευρώ. Μικρότερη μείωση 200 χιλ. ευρώ δέχτηκε από το δημοφιλή πλατφόρμα ο Πέρεθ (λόγω… ηλικίας), ενώ μείον 100 χιλ. ευρώ πήγε η αξία των Χουάνκαρ (ηλικία) και Λοντίγκιν (αδράνεια).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News