«Θα... χτυπήσει κι άλλους Έλληνες ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Νίκας ήταν η αρχή! Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες προσθήκες Ελλήνων παικτών.

Παναθηναϊκός: Βρέθηκε το 6άρι - Πλησιάζει στην επόμενη μεταγραφή!

Το Τριφύλλι αιφνιδίασε με την απόκτητη του Γιώργου Νίκα, ωστόσο υπάρχει πλάνο για το μέλλον, αναφορικά με το ελληνικό στοιχείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Παναθηναϊκός θα επενδύσει κι άλλο στο ελληνικό στοιχείο στις προσεχείς μεταγραφικές περιόδους, αλλά και σε παιδιά της ακαδημίας του.

Η ανακοίνωση για Νίκα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση από τον Λεβαδειακό του Γιώργου Νίκα. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και για την τρέχουσα περίοδο θα παραμείνει στον Λεβαδειακό υπό τη μορφή του δανεισμού.

Ο Γιώργος Νίκας γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1999 στη Θήβα. Εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία του Λεβαδειακού και στα 18 του έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, παίζοντας σε Κύπελλο και Super League. Με τη φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας έχει αγωνιστεί σε 115 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr