Παναθηναϊκός: Θέλει Ουατάρα για αριστερό μπακ! (vid)
Ο Παναθηναϊκός ξεχώρισε την περίπτωση του 21χρονου μπακ της Μονακό, Κασούμ Ουατάρα για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Σύμφωνα με το SDNA, ο Ράφα Μπενίτεθ έχει ξεχωρίσει τον Κασούμ Ουατάρα για αντι-Μλαντένοβιτς στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.
Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί πως ο 21χρονος Γάλλος μπακ συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητεί για μια θέση στην οποία «πονάει» το Τριφύλλι.
Ο Ουατάρα έχει πάρει συμμετοχές στο φετινό UEFA Champions League, ωστόσο, συνολικά δεν έχει αγωνιστεί αρκετό χρόνο με τους Μονεγκάσκους.
Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 9 εκατ. ευρώ και το Τριφύλλι θα επιδιώξει να προσφέρει στον ποδοσφαιριστή, όσα του λείπουν στο Μονακό.
Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι να πειστεί και η Μονακό που θεωρεί τον Ουαταρά ένα σημερινό περιουσιακό στοιχείο με μεγάλη εξέλιξη.
Δείτε στιγμιότυπα του Ουατάρα:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στο περίμενε ο κλεισμένος σέντερ από τον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Βικτόρια Πλζεν
- Παναθηναϊκός: Για αυτό δεν έπαιξε ο Ζαρουρί με τη Βικτόρια Πλζεν
- Ευρωλίγκα: Βαρύ πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, μία αγωνιστική σε Λεσόρ
- Παναθηναϊκός: Η λεπτομέρεια από τα εντός της Πλζεν που αξίζει προσοχής πριν τη ρεβάνς