«Συμφώνησε με σέντερ ο Ολυμπιακός πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»
Ο Ολυμπιακός έφθασε σε συμφωνία με τον Ταϊρίκ Τζόουνς σύμφωνα με το Sport Klub.
Λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Aktor, ο Ολυμπιακός εμφανίζεται κοντά στην υλοποίηση ακόμη μιας μεταγραφής.
Όπως μεταφέρει το Sport Klub, οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν με τον Ταϊρίκ Τζόουνς της Παρτιζάν για το υπόλοιπο της σεζόν.
Το σερβικό μέσο αναφέρει πως: «οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να μπουν σε πλειστηριασμό με άλλες ομάδες, γι’ αυτό και του ζήτησαν να αποδεσμευθεί και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές.
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πληρώσει ένα μικρό ποσό στην Παρτίζαν για να τελειώσει την υπόθεση πιο γρήγορα και πιο εύκολα».
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είχε ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν από εκείνες που ξεχώρισε ο Εργκίν Αταμάν για το «5».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποσό αγοράς, απολαβές και... τετραετία: Αυτό είναι το σπουδαίο deal του Παναθηναϊκού για Σαλάχ Εντίν
- Παναθηναϊκός: Ο αριθμός φανέλας του Σαλάχ-Εντίν (pic)
- Παναθηναϊκός: ΜΠΑΛΑΡΑ, ΚΟΡΥΦΗ και ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ψηλού!
- Κροατικό μέσο για Γιάγκουσιτς: «Έκανε τη χειρότερη μεταγραφή για τον εαυτό του;» (pic)
- Κροατικό μέσο για Γιάγκουσιτς: «Έκανε τη χειρότερη μεταγραφή για τον εαυτό του;» (pic)