«Συμφώνησε με σέντερ ο Ολυμπιακός πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»
Ο Ολυμπιακός έφθασε σε συμφωνία με τον Ταϊρίκ Τζόουνς σύμφωνα με το Sport Klub.
Λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Aktor, ο Ολυμπιακός εμφανίζεται κοντά στην υλοποίηση ακόμη μιας μεταγραφής.
Όπως μεταφέρει το Sport Klub, οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν με τον Ταϊρίκ Τζόουνς της Παρτιζάν για το υπόλοιπο της σεζόν.
Το σερβικό μέσο αναφέρει πως: «οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να μπουν σε πλειστηριασμό με άλλες ομάδες, γι’ αυτό και του ζήτησαν να αποδεσμευθεί και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές.
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πληρώσει ένα μικρό ποσό στην Παρτίζαν για να τελειώσει την υπόθεση πιο γρήγορα και πιο εύκολα».
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είχε ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν από εκείνες που ξεχώρισε ο Εργκίν Αταμάν για το «5».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι σημαίνει ο όρος «αν δεν πουληθεί σε 3,5 χρόνια» για τον Αντίνο
- Παναθηναϊκός: Φωτογραφία του Σαντίνο Αντίνο από το αεροδρόμιο! (pic)
- «Φτιαγμένος» ο Αλαφούζος για Αντίνο: «40 εκατομμύρια θα τον πουλήσω!»
- Παναθηναϊκός: Η κρίσιμη ημερομηνία για μεταγραφή - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα άφιξης του Αντίνο στην Αθήνα