Η «Equipe» φέρνει κύμα πωλήσεων στη Μονακό και ο Παναθηναϊκός ψάχνει το κόλπο με Ουαταρά
Ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κασούμ Ουαταρά, σε μια υπόθεση που κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, αλλά παρουσιάζει συγκεκριμένες συνθήκες που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα.
Ο 21χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ράφα Μπενίτεθ, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με έντονη προοπτική, αθλητικά χαρακτηριστικά και δυνατότητα να αναβαθμίσει ουσιαστικά το αριστερό άκρο της άμυνας. Ωστόσο, η Μονακό κοστολογεί ακριβά τον νεαρό άσο και δεν είχε αρχικά πρόθεση να τον παραχωρήσει.
Παράλληλα, όμως, τα οικονομικά δεδομένα στο Πριγκιπάτο φαίνεται πως δημιουργούν ένα νέο σκηνικό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής «Equipe», η Μονακό είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε πωλήσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να μπορέσει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, οι Μονεγάσκοι θέλουν να αποκτήσουν κεντρικό αμυντικό, έμπειρο μέσο και έναν ευέλικτο επιθετικό, όμως για να προχωρήσουν σε αυτές τις κινήσεις χρειάζονται πρώτα ρευστότητα. Παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι προχώρησαν σε πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ, η αγωνιστική τους εικόνα δεν ήταν η αναμενόμενη, γεγονός που οδηγεί σε σκέψεις για «ευκαιριακές» συναλλαγές τον χειμώνα.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, γνωρίζοντας πως ενδεχόμενες πωλήσεις από τη Μονακό μπορούν να ανοίξουν ένα παράθυρο διαπραγμάτευσης για τον Ουαταρά, έστω και με δύσκολους οικονομικούς όρους. Οι «πράσινοι» ψάχνουν την κατάλληλη στιγμή, ώστε να εκμεταλλευτούν τις συνθήκες και να κινηθούν αποφασιστικά, εφόσον υπάρξει πραγματικό περιθώριο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ