Παναθηναϊκός: Κόμπλεξ δεκαετιών δεν φεύγουν έτσι εύκολα

Παναθηναϊκός: Κόμπλεξ δεκαετιών δεν φεύγουν έτσι εύκολα

Μπράβο στους πράσινους που στο ΣΕΦ κατάφεραν και “γύρισαν” το παιχνίδι από το +12 της πρώτης περιόδου, όταν ο Βεζένκοφ με 16 πόντους έδειχνε ικανός να σε κομματιάσει, με τον Λευτέρη Μαντζούκα να μην μπορεί να τον κάνει καλά.

Πονίτκα, Αγραβάνης και Καλαϊτζάκης πάτησαν παρκέ, έδωσαν αμυντική ενέργεια στους πράσινους κι όταν οι οικοδεσπότες είδαν ότι οι αντίπαλοι ήταν αποφασισμένοι να τους βάλουν δύσκολα άρχισαν να πετούν τη μπάλα στο πουθενά, να αστοχούν εξ επαφής, κάτι που έφερε ροκάνισμα διαφοράς και ξύπνημα εφιαλτών στην εξέδρα που άρχισε την μουρμούρα.

Τριάντα χρόνια σχεδόν τους έχεις στοιχειώσει, κόμπλεξ δεκαετιών δεν φεύγουν εύκολα επειδή 1.5 χρόνο σε έχουν βρει στα χειρότερά σου.

Ειδικά τους παλιούς που έχουν βιώσει την παντοκρατορία του Παναθηναϊκού δεν θέλει πολύ να τους φάει η αμφιβολία και το άγχος.

Εδώ, την Κυριακή, είδαμε ακόμα και φρέσκους στο κουρμπέτι των ντέρμπι, σαν τον Άλεκ Πίτερς, να χάνει καλάθι χωρίς καν αντίπαλο να τον μαρκάρει, γεγονός που σταδιακά δημιούργησε εκνευρισμό τον οποίο εντείνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τις αντιδράσεις, τις βρισιές και τις χειρονομίες του που μόνο ηρεμία δεν προσφέρουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News