Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα και ο συνδυασμός μεταγραφών

Ζέκα: Ορθάνοιχτο ενδεχόμενο επιστροφής στον Παναθηναϊκό

Καθολική αποθέωση του Κάρλος Ζέκα στο τελευταίο του ματς με την Κοπεγχάγη, ο Πορτογάλος πήρε τίτλους στη Σκανδιναβία, αναβάθμισε το οικονομικό του στάτους κι έρχεται Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα.

Με το που ακούσαμε το όνομά του δεν νιώσαμε έκπληξη, πάντα έλεγε ότι το Κορωπί θα ήταν ο τελευταίος του σταθμός.

Το παιδί είναι καλός παίχτης με προσόντα έστω κι αν είναι σε προχωρημένη ηλικία, για το “εδώ” ποδόσφαιρο είναι μια καλή εναλλακτική, μας ξέρει, τον ξέρουμε, δεν θα έχει πρόβλημα ακόμα κι αν κληθεί να πέσει στα βαθιά άμεσα.

Το ποδόσφαιρο όμως κι η στελέχωση μιας ομάδας είναι σαν μια μαθηματική ακολουθία. Παίζει ρόλο η διάταξη των αντικειμένων και η …συνέχεια.

Καταλαβαίνουμε όσους στέκονται στην ηλικία και στους χιαστούς του Κάρλος αλλά συνιστούμε υπομονή για να δούμε αν οι κινήσεις του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι θα έχουν ίχνος ακολουθίας.

Αν δίπλα στον Ζέκα προστεθούν στον άξονα μερικοί “κάθετοι” παίκτες τόσο θα υπάρξει αναβάθμιση.

Βλέπετε, στις μεταγραφές κάθε κίνηση έχει άμεση σύνδεση με την επόμενη ώσπου να συμπληρωθεί το παζλ. Ακόμα δεν είμαστε ούτε στην αρχή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News