Χελάκης: "Ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να απορρίψει σπουδαίο παίκτη - Ο λόγος"

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης σχολιάζει το μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα γράφει στη SportDay:

Κι αυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι του Παναθηναϊκού δεν προσφέρεται για ανυπόμονους.

Μπορεί οι υποχρεώσεις της ομάδας να αρχίζουν αρκετά νωρίς, μπορεί να έχει μπροστά της την πρόκληση για συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, να έχει υπαρκτά κενά στο ρόστερ, αλλά βιαστικά πράγματα δεν πρόκειται να κάνει.

Αυτό σημαίνει πως παρά την συμμετοχή και την ενεργό εμπλοκή του Γιάννη Παπαδημητρίου στα μεταγραφικά, ο Γιοβάνοβιτς… ούτε τη γνώμη άλλαξε, ούτε την κεφαλή του!

Όπως συμβαίνει σε κάθε ευνομούμενο ποδοσφαιρικό κλαμπ, ο προπονητής θα έχει την τελευταία λέξη και είναι πολύ γνωστό σε όλους ότι ο Σέρβος κόουτς περνάει από κόσκινο κάθε ποδοσφαιριστή ψάχνοντας λεπτομέρειες στις οποίες ίσως στο δικό μας μυαλό ούτε καν υπάρχουν.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι ικανός να απορρίψει έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή μόνο και μόνο αν θεωρήσει ότι το κασέ του είναι τέτοιο που θα του δημιουργήσει ανισορροπίες στα αποδυτήρια.

Κι επειδή τώρα κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει λόγους να βιάζεται για να βάλει την υπογραφή του ψάχνοντας το καλύτερο δυνατό, οι φίλοι του Παναθηναϊκού ας οπλιστούν με υπομονή… Είναι περίπου βέβαιο ότι πάμε για ένα μακρύ μεταγραφικό καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News