Νικολογιάννης: «Δεν θέλει κλασικό 6άρι ο Γιοβάνοβιτς-Πιστεύει σε Ζέκα και Σπόραρ»

Νικολογιάννης: «Έφαγε το γνωστό... πιστόλι ο Παναθηναϊκός - Καμία κόκκινη στον Χουάνκαρ!» (vid)

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προχωρήσει σε συγκεκριμένο μεταγραφικό πλάνο.

Το προφίλ των παικτών που ψάχνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Παναθηναϊκό ανέλυσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός θα πάει σίγουρα για έναν στόπερ και πιθανότατα και δεύτερο εφόσον φύγει ο Πούγγουρας. Θα έχει σίγουρα στην προετοιμασία ενίσχυση στα στόπερ, γιατί εκεί υπάρχει και αριθμητικό πρόβλημα μετά την αποχώρηση του Σάρλιγια. Παράλληλα θα πάρει και δύο χαφ, δηλαδή ένα δεκάρι και έναν παίκτη στο 8-6, παίκτες που θα είναι καλύτεροι δημιουργικά από τους υπάρχοντες και θα έχουν το γκολ. Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει καθαρό 6άρι, γι’ αυτό δεν πάει να πάρει τον Κρίστενσεν. Επίσης υπολογίζεται πολύ ο Ρούμπεν και ο Ζέκα. Ο τελευταίος πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό», τόνισε.

Όσο για τη μεσοεπιθετική ενίσχυση; «Για εξτρέμ δεν βλέπω προσθήκη στα άμεσα πλάνα, σε αντίθεση με τη θέση του αριστερού μπακ και του δεξιού μπακ. Ο Γιοβάνοβιτς πιστεύει πολύ στον Σπόραρ και δεν βλέπω στο πλάνο απόκτηση επιθετικού. Για τρίτο επιθετικό, ίσως πάει στην προετοιμασία ο Γερεμέγεφ και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Τέλος, για το μέλλον του Μπερνάρ ήταν σαφής: «Αν έρθει πρόταση που να καλύπτει τον παίκτη και τον Παναθηναϊκό, δεν αποκλείουμε τίποτα. Όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα, ο Μπερνάρ υπολογίζεται κανονικά και στην ομάδα περιμένουν να είναι καλύτερος και πιο καθοριστικός. Η αξία του είναι αναμφισβήτητη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News