Η αλλαγή στη ζωή του Σπόραρ ίσως επηρεάσει και τον Παναθηναϊκό!

Απολογείται ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Πρόσφατα ο Αντράζ Σποράρ πόσταρε στο Instagram φωτογραφία της συντρόφου του που ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να τον κάνει πατέρα για πρώτη φορά.

Σπουδαίο γεγονός που ίσως τον βοηθήσει του χρόνου να μπει με ανεβασμένη ψυχολογία στη σεζόν. Φέτος θα έχει κάνει και προετοιμασία με το τριφύλλι, κάτι που πέρσι δεν συνέβη.

Ο Σλοβένος δεν σκόραρε πολλά γκολ, έμεινε στη μνήμη για το χαμένο πέναλτι με τον Βόλο και για κάποιες χαμένες ευκαιρίες στο β΄ γύρο.

Η κριτική απέναντί του ήταν τοξική αλλά έτσι συμβαίνει πάντα και παντού σε τοπ ομάδες που δεν καταφέρνουν να ολοκληρώσουν στόχους.

Είναι και το άλλο. Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού δεν ανταγωνίζεται τους επιθετικούς των άλλων ομάδων: αυτό είναι δευτερεύον. Ανταγωνίζεται κυρίως τους στράικερ της ομάδας του, ειδικά τους παλιότερους.

Πρέπει να αποδεικνύει κάθε εβδομάδα ότι αξίζει να παίζει αυτός κι όχι κάποιος συμπαίκτης του. Επίσης πρέπει με τις εμφανίσεις του να αποδεικνύει ότι αξίζει μια φανέλα που έχουν φορέσει ένα σωρό μύθοι και θρύλοι του ποδοσφαίρου μας.

Είναι άδικο, αλλά έτσι συμβαίνει. Το να έχεις μπροστά σου κάποιον σπουδαίο να ανταγωνιστείς σε γλιτώνει τουλάχιστον από τη σύγκριση με τους παλιούς που μπορεί να σε καταστρέψει.

Δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά αν είσαι η πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή κι ανταγωνίζεσαι τον Φώτη Ιωαννίδη που μέχρι πρότινος έπαιζε στα αλώνια της Β εθνικής.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News