Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ας θυμάται αυτό ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Παναθηναϊκός: Η πρώτη συζήτηση Παπαδημητρίου με παίκτη

Εκτός από παίκτες -εργαλεία, καλό θα ήταν ο Παναθηναϊκός να επενδύσει σε κανένα παίκτη βαρβάτου βιογραφικού, μπας και πάρει θάρρος ο κόσμος του που έχει …παγώσει από τον τρόπο που χάθηκε το πρωτάθλημα.

Κατά βάση όποτε ο σύλλογος έπαιρνε πρωτιές βασιζόταν σε γαλαξία αστεριών που ένας προπονητής μάθαινε να σέβεται, ώστε να μπορεί να δουλεύει μαζί τους.

Δεν θέλουμε να πάμε πίσω και να μιλήσουμε για τις πρώτες κούπες της τεράστιας ιστορίας του τριφυλλιού -θα μείνουμε στις τελευταίες.

Προσωπικά δεν θυμόμαστε κανέναν να λέει ότι το 2010 κέρδισε το νταμπλ ο Νίκος Νιόπλιας: όλοι θυμούνται το γκολ του Σισέ, τις κούρσες του Λέτο, την τακτική σοφία του Ζιλμπέρτο.

Το ίδιο ισχύει για το κύπελλο του 2014. Καλή η δουλειά του Αναστασίου αλλά όλοι τον Μπεργκ, τον Πράνιτς, τον Πέτριτς θυμούνται, λίγοι πίστωσαν το τρόπαιο στον κόουτς.

Όσο κι αν οι νεότερες γενιές τείνουν να το ξεχάσουν, αυτό είναι ο Παναθηναϊκός: Ένας σύλλογος που αποτελεί για μεγάλους παίκτες προορισμό, έναν επίγειο παράδεισο.

Ένα κλαμπ που όταν σε διαλέγει σου δίνει πάντα το δικαίωμα να υποστηρίζεις πως έχεις υπάρξει ένας από τους πιο σημαντικούς του καιρού σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News