Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτά πρέπει να... γράφει το βιογραφικό

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δίδαξε το πραγματικό ήθος

Κουρμπέλης, Φακούντο, Πούγγουρας, Σάρλια είναι οι αποχωρήσεις έως τώρα από τον Παναθηναϊκό.

Με εξαίρεση τον αρχηγό που ξεσήκωσε πολλές συζητήσεις για τους άλλους ο κόσμος δεν τρελαινόταν κιόλας.

Το ζήτημα είναι οι Παπαδημητρίου-Γιοβάνοβιτς να φέρουν στην ομάδα παιδιά που να κάνουν την διαφορά.

Ας φέρουμε στο νου τα τελευταία τρόπαια που πήρε το κλαμπ, τα κύπελλα του 14 και του 22.

Οι ενδεκάδες που κατεβαίνουν αλλά και τελειώνουν τα ματς απαιτούν ένα κυρίως πράγμα: να πάρουν στα σοβαρά οι παίκτες την κατάσταση στα χέρια τους, παίζοντας πολύ με μπάλα.

Μερικές ατομικές ενέργειες (του Μπεργκ την πρώτη φορά, του Γκασίνοβιτς που κερδίζει το πέναλτι και του Αϊτόρ που το εκτελεί στον περσινό αγώνα) φέρνουν τα τρόπαια.

Στα φετινά πλέι-οφ είχες κάμποσους μαχητές, αλλά λίγους παίκτες από αυτούς που λες ότι θα μπορούσαν να σε πάρουν στις πλάτες τους.

Ας θυμηθούμε κάτι που λέγαμε τις δοξασμένες εποχές: Για να παίζεις στον Παναθηναϊκό, σε όποια θέση κι αν αγωνίζεσαι, πρέπει να γράφει το βιογραφικό σου ότι έχεις πάρει παιχνίδια: αν το θυμηθούν αυτό οι ιθύνοντες το καλοκαίρι του χρόνου θα πας καλά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News