Παναθηναϊκός: Ρώτησε για ταλέντο από Ελλάδα

«Θέλει τη φετινή αποκάλυψη του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός»

Την αγορά της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα το ελληνικό στοιχείο κοιτάζει ο Παναθηναϊκός αυτό το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός μετά τις αποχωρήσεις δύο Ελλήνων παικτών, Δημήτρης Κουρμπέλης κι Αχιλλέας Πούγγουρας, είδε το ελληνικό του στοιχείο να μειώνεται δραματικά και πλέον θέλει να το τονώσει ξανά.

Στόχος των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να έχει στο ρόστερ της η ομάδα και παιδιά από την Ελλάδα, καθώς δε γίνεται να πάει κόντρα στο εγχώριο στοιχείο.

Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, οι πράσινοι ρώτησαν τον Βόλο για την περίπτωση του Δημήτρη Μεταξά χωρίς όμως να υπάρχει κάτι πιο επίσημο, σύμφωνα με τη Sportday.

Ο Έλληνας άσος είναι 19 ετών, αγωνίζεται στη θέση του κέντρου και θεωρείται αρκετά καλό project για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα ο Βόλος έχει επενδύσει πάνω στον παίκτη, καθώς πιστεύει στις δυνατότητές του. Κάτι που σημαίνει πως δε θα τον αφήσει να αποχωρήσει χωρίς να ζητήσει κάποια χρήματα.

Από εκεί και πέρα στον Παναθηναϊκό τον θεωρούν ένα αρκετά μεγάλο ταλέντο κι αν γίνει κίνηση θα γίνει προκειμένου να ετοιμάσουν τον Μεταξά με στόχο να δώσει πράγματα μελλοντικά κι όχι άμεσα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News