Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς αποτελεί εύκολο στόχο γιατί δεν λαϊκίζει

Παναθηναϊκός: Ακόμη ένα τρικ από Γιοβάνοβιτς έφερε γκολ

Για το γεγονός πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί εύκολο στόχο για μερικούς, έχει ευθύνες κι ο ίδιος.

Αδικεί τη δουλειά του με τον τρόπο που επικοινωνεί κάποια πράγματα, ειδικά όταν κοιτάζει μόνο τα του οίκου του, δεν κάνει πομπώδεις δηλώσεις, δεν λέει μεγαλοστομίες, προστατεύει το το κύρος του κλαμπ αντί να λαϊκίζει, κάτι που στο παραγοντικό μας πρωτάθλημα θεωρείται αδυναμία!

Από τον προπονητή ζητάς ένα πακέτο ικανοτήτων. Εκτός από τη δουλειά με το ποδοσφαιρικό τμήμα ,που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι, πρέπει να λειτουργεί κι ως εκπρόσωπος του συλλόγου.

Στο κομμάτι της επικοινωνίας χάνει γιατί παρότι κατά καιρούς οι τοποθετήσεις του διαφημίζουν το brand και τις αξίες του, στο τέλος μένει στον κόσμο το αποτέλεσμα, ας μην ξεχνάμε πως τα τελευταία 25 χρόνια στα μέρη μας η …μαγκιά συνδυάστηκε με την διαφθορά!

Στην Ελλάδα χάνεις το πρωτάθλημα κι από τα δέκα καλά που έχεις κάνει, ζήτημα είναι στο τέλος να σου αναγνωρίζουν 1-2!

Το μεγάλο προσόν του Σέρβου είναι πως μπορεί να κάνει τους ποδοσφαιριστές του να πιάσουν το αγωνιστικό τους ταβάνι και μαζί τους να κυνηγήσει υπερβάσεις.

Το είδαμε φέτος. Το είδαμε στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ, υπό την καθοδήγησή του έφτασαν στο πιο υψηλό τους επίπεδο ποδοσφαιριστές που ποτέ το ταβάνι τους δεν ήταν υψηλό. Οι Μαντούκα, Πουρσαϊτίδης, Χιώτης ξεπέρασαν μαζί του τα όριά τους παίζοντας με την Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχει πετύχει τόσα στον Παναθηναϊκό κι άμα διαβάσεις σχόλια στα social εντοπίζεις αυτόν (!) σαν πρώτο υπεύθυνο για τις αργοπορημένες μεταγραφές, για την 2η θέση…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News