Παναθηναϊκός: Τι παίκτη βρίσκεις με τα χρήματα του Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός: Όσα πήρε από τους μέσους του στον πρώτο γύρο

Με 700 χιλιάρικα που πρόσφερες στον Δημήτρη Κουρμπέλη η αλήθεια είναι ότι μπορείς να βρεις πληρέστερο παίκτη.

Κάποιον που:

-θα εκτελεί σωστά και έγκαιρα τα αμυντικά rotations ακόμα κι όταν η ταχύτητα του δεν τον βοηθάει

-θα έχει ικανοποιητικό effort στον άξονα αλλά και μπροστά όποτε χρειάζεται

-θα αμύνεται σωστά στο έδαφος, θα αποτελεί δύναμη στο παιχνίδι θέσης (τύπος παίκτη που δεν θα υποχωρεί εύκολα), θα κυνηγά μπάλες και στις δύο πλευρές του τερέν.

-θα διαθέτει δυνατό επάνω μέρος κορμιού για να ανταποκρίνεται στο …ξύλο της μεσαίας γραμμής και θα προσφέρει ανταγωνιστικότητα, διάβασμα και ηγετιλίκι στην ομαδική άμυνα.

-θα είναι το στυλ του ποδοσφαιριστή που θα δεσμεύεται στο πλάνο και θα το ακολουθεί κατά γράμμα, παίκτης ομάδας, με ανταγωνιστικό πνεύμα, και σπουδαίο work ethic.

-θα βάλει τον κατάλληλο ανταγωνισμό στον Ρούμπεν Πέρεθ αλλά δεν θα «καπελώνει» τον Ισπανό, αφήνοντας χώρο για να …αναπνεύσει η θέση «6» σε επίπεδο rotation, αφού για το πόστο υπάρχουν ακόμα οι Ζεκα, Τσοκάι, Φρόκου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News