Champions League: Απέφυγε Σαχτάρ ο Παναθηναϊκός, ποιες «πλησιάζουν»!

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟ στα προκριματικά του Champions League

Οι μεγάλες κερδισμένες της αγωνιστικής μέρας της Κυριακής ήταν οι ομάδες στην τρίτη θέση των βαθμολογιών σε Βέλγιο και Ουκρανία.

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο θα βγουν οι δυο υποψήφιες ομάδες για τον Παναθηναϊκό στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Κι αυτό, διότι οι θέσεις 1-3 δεν έχουν ξεκαθαριστεί τόσο στο Βέλγιο, όσο και στην Ουκρανία (το Τριφύλλι θα παίξει είτε με τη δευτεραθλήτρια Βελγίου είτε της Ουκρανίας).

Την Κυριακή (28/5) η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ αναμετρήθηκε ισόπαλη 1-1 με την Άντβερπ και παρέμεινε στη 2η θέση (ισόβαθμη στους 46 βαθμούς με την ομάδα από την Αμβέρσα).

Αυτό δίνει την ευκαιρία στην Γκενκ (42 βαθμούς) να μπει σφήνα στη βαθμολογία , αν κερδίσει εκτός έδρας την Κλαμπ Μπριζ (σήμερα στις 19:30).

Στην Ουκρανία… ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ θα αγωνιστεί κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ που κατέκτησε το πρωτάθλημα νικώντας με 3-0 την Ντνίπρο. Η Ζόρια πήρε σπουδαίο διπλό κόντρα στην Ολεξάντριγια και έπιασε την Ντνίπρο στους 64 βαθμούς.

Η τελευταία αγωνιστική σε Βέλγιο και Ουκρανία:

Ντνίπρο -Κρίβνας, Μινάι – Ζόρια (4/6)

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Κλαμπ Μπριζ, Γκενκ – Αντβέρπ (4/6)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News