Παναθηναϊκός-Champions League: Ξεκαθαρίζει η δυάδα αντιπάλων, τα φαβορί

Παναθηναϊκός: Οι δυο ημερομηνίες για το Champions League

Μετά τις σημερινές αγωνιστικές σε Βέλγιο και Ουκρανία αναμένεται να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο Βέλγιο ξεχωρίζει το Άντβερπ-Σεντ Ζιλουάζ (14:30) με τον νικητή να κλειδώνει το πρωτάθλημα και τον ηττημένο να παίρνει την δεύτερη θέση.

Στην Ουκρανία, η Ντνίπρο είναι στη δεύτερη θέση και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της πρωταθλήτριας Σαχτάρ (15:00) ώστε να παραμείνει δεύτερη καθώς η τρίτη Ζόρια βρίσκεται στο -3.

Tέλος, πολύ σύντομα θα ξέρουμε τους δύο πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι θα μπουν στη κλήρωση της 21ης Ιουνίου.

Από την πλευρά του, το Τριφύλλι έχει κάνει focus στου δύο αγώνες που θα δώσει με έναν από τους παραπάνω αντιπάλους καθώς η πρόκριση είναι ο πρώτος και μεγάλος στόχος της νέας σεζόν.

Μία πρόκριση που αν έρθει, θα κλειδώσει την παρουσία του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League ενώ θα φέρει και πολλά έσοδα στην ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News