Αλαφούζος: Η εξαπάτηση στα πλέι οφ, η έκκληση στην Κυβέρνηση, τα τρία θετικά για την «επόμενη μέρα»

Αλαφούζος

Τι μάθαμε και τι δεν μάθαμε από τη συνέντευξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Μέσα σε 25 λεπτά ραδιοφωνικού «αέρα» δύσκολα θα μπορούσαν να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των φίλων του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού – στο θέμα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες – ανέφερε πως εν τέλει όλες οι ομάδες τα βρήκαν μεταξύ τους για τη διεξαγωγή της προτελευταίας αγωνιστικής τη Δευτέρα, απόφαση που άφησε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού «κόκκαλο»!

Ακόμη, υποστήριξε ότι υπήρξαν συμμαχίες στα πλέι οφ, δίχως να αναφέρει ποιος με ποιον κι αν μπορεί να αποδείξει κάτι. Κατονόμασε την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη που «έκλεψε το πρωτάθλημα από τους πράσινους».

Ο ίδιος θέλει να σβήσει το παρελθόν, ένα παρελθόν που «πονά» τους φίλους του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν ερωτήσεις που καίνε , όπως ο Βέμερ και ο παραλίγο υποβιβασμός της ομάδας στη β’ κατηγορία, ο Ουζουνίδης και τι συνέβη τελικά με τον Δώνη. Πιθανών, με το «έκανα και εγώ κάποια λάθη» να αναφέρθηκε έμμεσα σε όλα αυτά, προκειμένου να εστιάσει στα φρέσκα γεγονότα.

Τα θετικά για την «επόμενη μέρα» είναι τρία. Η συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιοβάνοβιτς και το άριστο κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών , η γρήγορη ενίσχυση ΠΡΙΝ την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία και οι περιπτώσεις που έχουν τσεκαριστεί από τον Ιανουάριο , η υπόσχεση να γίνονται εντατικές ενέργειες για την καταπολέμηση κακών διαιτησιών , συμμαχιών…

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος έξυπνα πέταξε το … μπαλάκι στην Κυβέρνηση, κάτι το οποίο είχε κάνει ΚΑΙ κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος των Πλέι οφ, όταν επεδίωξε να έρθει σε επαφή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά τελικά επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος.

Από τη μεριά της , η ΑΕΚ δεν θα βγάλει κάποια αντίδραση, αφού πέτυχε τον στόχο της όπως τον πέτυχε…

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News